Eredményhirdetés - Civil szervezetek üzleti ötleteinek felkarolása pályázat

Ezúton is tájékoztatunk minden pályázót, hogy a CivilSegéd Közhasznú Alapítvány, Civil szervezetek üzleti ötleteinek felkarolása című pályázati kiírásra beérkezett pályamunkák értékelését a for-profit szektorból kikerült háromtagú, független zsűri elvégezte. A sok igényesen kidolgozott és kreatív ötletekben bővelkedő pályamunka értékelése nem volt könnyű feladat, de végül a zsűri kiválasztotta azt a hat legjobbat, melyeket támogatásra és továbbfejlesztésre érdemesnek talált.

Minden pályázónknak sok sikert kívánunk elképzelései megvalósításához! A nyertesekkel felvesszük a kapcsolatot, akiknek díjmentesen segítünk a pályázati ötletet megvalósító üzleti modell kidolgozásában!

A nyertes pályázók: Gyíkpohár Környezetvédelmi és Művészeti Alapítvány, Vadvirág Alapítvány a sérült gyermekek integrációjának támogatására, Őseink Útjai Sport Egyesület, Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete, Természetes Élet és Gyermeknevelés Alapítvány, Rehab Critical Mass a Fogyatékos Emberek Életminőségének Javításáért Alapítvány.

 

 

Civilsegéd Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18277810117
Jogi forma: Alapítvány
Székhely: 7100 Szekszárd, Széchenyi utca 32.
Fő tevékenység: 9499. M.n.s. egyéb közösségi, társadalmi tevékenység

E-mail: info@civilseged.hu

www.civilseged.hu

JoomShaper