Újra indul tanácsadó szolgáltatásunk!

Közel 13 éve éljük mindennapjainkat a „civil szférában”, tapasztalataink azt mondatják velünk, hogy egy szervezet működtetése, esetleg egy új projekt elindítása még nehezebbé vált, mint korábban. Évek során folyamatosan bővül, szigorodik a jogszabályi háttér, melynek egy közjóért tenni akaró, ám laikus „civil” gyakran nehezen felel meg.

A szakmai munka mellett az ügyvitelre sokszor nem jut kellő figyelem, szakértelem, ez pedig a későbbiekben sajnos megbosszulhatja magát. Alapítványunk egyik célja, hogy az ebbe a csapdába esett vezetőkön, önkénteseken segítsünk.

Szervezetünk, a CivilSegéd Közhasznú Alapítvány 2017. őszén Civil Vezetők Klubja szakértői napok keretében újraindítja/folytatja egy korábban sikerrel futó szolgáltatását: díjmentes tanácsadást ajánlunk a „civil ügyvitel” szinten bármely témakörében.

 

Ha egyedi, megválaszolatlan kérdése van, esetleg nem tud tájékozódni a hatósági ügyek és jogszabályok útvesztőiben mi segítünk. Lehet pénzügyi, számviteli, adózási, ügyviteli, civiljogi probléma szakértői csapatunk elvezeti a megoldáshoz.

Személyes (vagy skype) tanácsadás keretében, előre egyeztetett időpontban szakértőink legfeljebb egy órás időkeretben állnak rendelkezésre, minden pénteken 13-17 óráig. Amennyiben szeretne élni a lehetőséggel, kérjük az alábbi elérhetőségek valamelyikén egyeztessen időpontot munkatársainkkal.

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 30/523-3338

Forduljon hozzánk bizalommal!

Programunkat a Nemzeti Együttműködési Alap, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatja.

 

 

 

Civilsegéd Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18277810117
Jogi forma: Alapítvány
Székhely: 7100 Szekszárd, Széchenyi utca 32.
Fő tevékenység: 9499. M.n.s. egyéb közösségi, társadalmi tevékenység

E-mail: info@civilseged.hu

www.civilseged.hu

JoomShaper