Szolgáltatásaink

 

Állandó ügyfeleink számára:
Elvégezzük a teljes számviteli adminisztrációt a bérelszámolással együtt, átvállaljuk az állami költségvetési kapcsolatok ügyintézését meghatalmazás alapján, elkészítjük az éves beszámolók pénzügyi részeit (egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet,  PK-141 és PK-142 jelű nyomtatvány),  beszerezzük az igazolásokat (NAV, Bíróság), és folyamatosan rendelkezésre állunk munkanapokon.
Külön megállapodás alapján közreműködünk pályázatok pénzügyi vezetésében, számszaki előkészítésében és elszámolásában.

Díjainkról irodánkban érdeklődhet. - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 30/523-3338


Tanácsadások mindenkinek:
Ügyfeleink számára indított számviteli szolgáltatás mellett, a Szolgálat keretén belül önkénteseink rendszeresen tartanak képzéseket és tanácsadásokat. Érintett témáink leginkább a számvitelre, adózásra, pályázatkészítésre és elszámolásra, általános civil ügyintézésre terjednek ki. Képzéseinkkel a Dél-Dunántúli Régió mindhárom megyéjében segítjük a non-profit szervezeteket. A fenti témákban ingyenes csoportos és személyes tanácsadásokat tartunk Szekszárdon, illetve a környező településeken.

Internetes szolgáltatások:
A civilseged.hu és civilszamado.hu portálunk mindenki számára hozzáférhető szolgáltatásokat kínál. A portálon szolgáltatásainak egy részét, csak regisztrációs díjjal lehet igénybe venni. Ezek közé tartozik az internetes tanácsadás, melynek keretén belül a regisztrált felhasználók különböző témakörökben kérdéseket tehet fel, és önkénteseink rövid belül válaszolnak. A portálon elhelyezésre kerültek kötelezően használandó és egyéb hasznos nyomtatványok, továbbá lehetőség van segédletek, minták letöltésére van a regisztráltaknak. Nem regisztrált látogatóink is sok érdekes, de mindenek előtt hasznos tudnivalót, tanácsot találhatnak a portálon: beszámolók bemutatóját, állásfoglalásokat, pályázati kiírásokat, segédleteket, jogszabályokat, stb.
Kizárólag non-profit szervezetek számára!

Képzések, tréningek:
Szakértő önkénteseinket bevonva több témában szervezünk képzéseket kizárólag civil szervezeteknek. Legsikeresebb képzéseink: Civilügyintéző képzés, Adományszervezés. Az oktatás nem hagyományos formában történik! Képzéseinken nem csak használható tudást szerezhetnek hallgatóink, hanem gyakorlati feladatok megoldásával, interaktív előadások keretén belül kívánjuk kézzelfoghatóvá tenni a sokszor bonyolultnak tűnő elméleti ismeretanyagot. Felnőttképzési nyilvántartási számunk: 00572-2009.

 

 

Civilsegéd Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18277810117
Jogi forma: Alapítvány
Székhely: 7100 Szekszárd, Széchenyi utca 32.
Fő tevékenység: 9499. M.n.s. egyéb közösségi, társadalmi tevékenység

E-mail: info@civilseged.hu

www.civilseged.hu

JoomShaper