Szakértőink

Ismerje meg csapatunkat

 

Györfi Gyula

szakmai vezető

Gyula feladata a Civil Számadó Szolgálat szakmai és törvényességi felügyelete. Iránymutatást ad a munkatársaknak és egységet teremt. Végül is háromféleképpen működhet a Szolgálat: Jól, rosszul, vagy ahogy a Gyula akarja.

Korábban a Nemzeti Civil Alap titkári tisztségét töltötte be, valamint civil ügyintéző alapképzések előadói feladatát látta el. Megszámlálhatatlan gazdasági és pénzügyi kihívást küzdött le.

Mérlegképes könyvelő és közgazdász, adótanácsadó, valamint tréner és szervezetfejlesztő. Szabadidejében lelkes természetjáró.

 

Szőr Gábor

szolgálatvezető, könyvelő

Gábor felelős a Szolgálat zökkenőmentes hétköznapi működéséért. Ezen kívül feladata ügyfeleink számviteli adminisztrációjának vezetése, valamint az éves beszámolók összeállítása illetve a kapcsolattartás az adóhatósággal. Gyakorlati tanácsokat ad civil ügyvitel,- és számvitellel kapcsolatos problémákra.  

Korábban a civil ügyintéző alapképzések előadói feladatát látta el. Különböző pályázatok pénzügyi elszámolásában is részt vett.

Közgazdász és mérlegképes könyvelő

Minden szabadidejét zenével kapcsolatos dolgokra fordítja.

 

Pap András

könyvelő

András feladata a ügyfeleink számviteli adminisztrációjának vezetése, valamint az éves beszámolók összeállítása illetve a kapcsolattartás az adóhatósággal.  Hasznos tanácsokkal feloldja a civil ügyvitel,- és a számvitellel kapcsolatos gyakorlati problémákat. 

Korábban civil ügyintéző alapképzések előadói feladatát látta el. Különböző pályázatok pénzügyi elszámolásában is részt vett.

Mérlegképes könyvelő

Érdeklődik minden iránt ami kerek, mint egy focilabda.

 

Balogh Judit

Bérszámfejtő

Judit, vagy ahogy ő szereti, Jucina feladata ügyfeleink bérszámfejtéseinek vezetése. A közterheket megállapítja, és levonja s kezeli a munkavállalókat érintő egyéb levonásokat. Ügyfeleinknek bérfizetési jegyzéket és bérlapokat küld. Riportokat állít össze a társadalombiztosítás szerveinek.

A bérszámfejtés mellett pénztárosi feladatokat is ellát valamint a civil ügyviteli teendőket végrehajtja.

Bérszámfejtő gyakornok

Szabadidejében főleg olvas és zenét hallgat, de nem egyszerre

 

Villi Adrienn

Pályázati asszisztens

Adri feladata ügyfeleink pályázatainak pénzügyi részének felügyelete. Pénzügyi elszámolásokat készít, és kifizetési kérelmeket állít össze. Nélkülözhetetlen ember egy pályázati helyszíni ellenőrzésen. Adri ügyfeleink számviteli adminisztrációjában is részt vesz.

Korábban a for-profit szektorban pénzügy és logisztika területen tevékenykedett.

Közgazdász és mérlegképes könyvelő

Ráérő idejében sem ér rá, mert akkor sportol.

 

Kovács Józsefné

önkéntes munkatárs, projektmenedzser

Klári feladata a Szolgálat oktatási tevékenységének teljes körű szervezése. A Civil Ügyintéző Alapképzések szervezése mellett a rendszeres időközönként jelentkező Civil Vezetők Klubját is vezeti. Valamennyi munkaterületen megfordul, ahol felbukkan ott ötletekkel és energiával segíti a munkát.

Korábban a bankszektorban tevékenykedett.

Mérlegképes könyvelő és közgazdász és tréner

Szívügyének tekinti a műemlékek védelmét. Jelszava: A kulturális örökség megóvása. Több non-profit szervezet kuratóriumi, alapító, pártoló tagja.

 

Berlinger Anita

Pék Györgyi

Ignácz György

trénerek

A „hármas fogat” feladata az adományszervezés, forrásteremtés és facilitálás témakörű képzés tréneri feladatainak ellátása.

Korábban mindhárman részt vettek egy komplex civil szervezetfejlesztési programban ahol a vezető tréneri feladatokat látták el.  

 

 

 

Civilsegéd Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18277810117
Jogi forma: Alapítvány
Székhely: 7100 Szekszárd, Széchenyi utca 32.
Fő tevékenység: 9499. M.n.s. egyéb közösségi, társadalmi tevékenység

E-mail: info@civilseged.hu

www.civilseged.hu

JoomShaper