Szakmai oldalak

Szakmai link gyűjtemény – S amiért érdemes odalátogatnunk!

www.nav.gov.hu

Egy honlap mind felett… Itt mindent megtalálunk, amire nem biztos, hogy csak a könyvelőnknek van szüksége. (SZJA 1%, üzemanyag elszámolás, adó és járulék mértékek, tematikus információs füzetek, TEÁOR, ÁNYK, adóelőleg nyilatkozatok stb..)

www.ksh.hu

Központi Statisztikai Hivatal honlapja. Elsőre ijesztő lehet a sok szám és grafika. Civil szempontból az éves adatszolgáltatási kötelezettségekhez kapcsolódó tájékoztatás fontos. Valamint itt lakik ELEKTRA is.

www.birosag.hu

Egy honlapon megtalálható az Országos Bírósági Hivatal, a Kúria és az Országos Bírósági Tanács valamint Ítélőtáblák és Törvényszékek.  Többek között a beszámoló letét behelyezési teendőiről valamint a civil bírósági eljárásokkal kapcsolatos tudnivalókról olvashatunk.  

www.civil.info.hu

Az ország hivatalos civil információs portálja. (NEA természetes élőhelye, de itt találjuk a civil beszámoló nyomtatványait is valamint az önkéntességről is itt olvashatunk. S van még új PTK, CIC meg OBH.

www.magyarorszag.hu

A kormányzati portál. Ha van ügyfélkapus regisztrációnk, akkor ezzel a honlappal hamar össze fogunk barátkozni. Megtekinthetjük a könyvelőnk által beadott bevallásokat, a szervezet adófolyószámláját, adóhatóság által nyilvántartott törzsadatokat, szervezetünk bejelentett munkavállalóit plusz egy rakás dolgot. SŐT, a beszámolónkat is az ügyfélkapun keresztül tudjuk letétbe helyezni.

www.nyilvantarto.hu

A Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának honlapja. Főként akkor lehet hasznos, amikor a civil szervezet találkozik egy egyéni vállalkozó által kibocsátott (vagy legalábbis elsőre annak tűnő) számlával.

 

 

Civilsegéd Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18277810117
Jogi forma: Alapítvány
Székhely: 7100 Szekszárd, Széchenyi utca 32.
Fő tevékenység: 9499. M.n.s. egyéb közösségi, társadalmi tevékenység

E-mail: info@civilseged.hu

www.civilseged.hu

JoomShaper